Effektiv stressbehandling for private og virksomheder

Det er meget vigtigt at forstå stress. Stress er naturligt. Alle mennesker bliver stressede indimellem. Stress er i bund og grund en meget basal overlevelsesmekanisme.

Stress starter et sted i hjernen, som er uden for vores bevidsthed. Udover at stress hober sig op, kan stress også have en selvforstærkende virkning. Når man taler om stress, er der specielt to hormoner, der har betydning, det er adrenalin og kortisol. Disse hormoner påvirker vores immunsystem og måden hvorpå vores hjerne fungerer.green leaf and grey stone

Det er bedst at starte en stresscoaching før stressen bliver alvorlig. Men det er også muligt at starte en stresscoaching efter en sygemelding, for hurtigst muligt at blive rask igen og til at blive hjulpet tilbage på arbejdet.

Stresscoaching er en praktisk form for hjælp, hvor du bliver hjulpet ovenpå igen. Jeg giver dig også nogle værktøjer så du bliver i stand til selv at forebygge fremtidig stress.

Stress nedsætter livskvaliteten betydeligt, og som stressramt kan det være svært at tro, at stressen nogensinde forsvinder, men det vil den.

Stresscoaching forløbet:

Jeg vil i hele forløbet have fokus på dig – og du vil med små daglige skridt vende tilbage til et liv med øget glæde og livskvalitet.

Forløbet strækker sig over 2-3 måneder, mellem 7 og 8 samtaler.

Stresscoaching er også en form for hjælp til selvhjælp, så der vil også være lidt hjemmearbejde.

Den store ændring, sker mellem samtalerne.

Stresscoaching adskiller sig på mange væsentlige punkter fra traditionel coaching.
I stresscoaching indgår råd og vejledning om, hvad stress er samt metoder og værktøjer til stressreducering, ændring af stressmønstre og til sidst stresshåndtering fremadrettet. Hvis man bruger almindelig coaching på en stresset person, risikerer man at forværre dennes stress eller at vedkommende træffer de forkerte beslutninger og at stressen trækker ud. Almindelig coaching af en stresset person kan få alvorlige konsekvenser.

Derfor er det vigtigt, at du vælger en coach med en særlig uddannelse i stresshåndtering.