Lev efter dine inderste værdier.

Jeg har lige haft ferie.

En helt igennem fantastisk ferie. Tid til samvær, afslapning, hygge, oplevelser og også tid til at tænke. Tænke over livet og det jeg bruger livet til.

Det er så vigtigt, engang imellem at stoppe op og tænke lidt over livet. Vi skal huske at leve. Vi skal huske, at se de små ting – det handler vel i bund og grund om, at gribe fat i vores hverdag – se de små mirakler. Vores mor/far, mand/kone, børn, børnebørn, familie, venner osv.

Jeg siger ikke, at vi skal stoppe med at arbejde, tværtimod. Der er ikke noget bedre, end at have et job, hvor man glæder sig til at komme på arbejde. Men der skal være plads til mere og andet. Der skal være overskud til dig selv, din familie osv. Når det er på plads, så tror jeg faktisk, at man kan bidrage med meget mere. Så han man sit hjerte og sin forstand med.

Når det er sagt, er det ikke alt vi selv er herre over. Og her skal vi passe på, ikke at slå os selv oven i hovedet, når og hvis noget går galt eller ikke gik som vi håbede på. I vores samfund bliver vi målt og vejet i alle henseender. Men netop derfor, så find og hold fast i DINE værdier, det Du ønsker dig af livet. Lev så efter det, så godt du formår.

Vær proaktiv, tag’ et valg. Bestem dig for, hvordan du vil leve fremadrettet. Hvorfor vente til om 5 år, 10 år, ……år. Start i dag.

Grunden til, at så mange bliver ramt af stress, skyldes bl.a., at mange ikke lever deres liv i overensstemmelse med deres inderste værdier. Bare det, at blive opmærksom herpå, kan gøre en forskel. Det næste skridt er så, at arbejde med det og blive bedre.

Tro mig, hvis du vil, så kan du.

Lev livet, det gode liv.

Det skridt du tager idag, kan bære frugt i morgen.

God sensommer til Jer.

Jette_19331_desat_20x30

Kærlig Hilsen

StressCoach

Jette Berthu Randrup